Onze favoriete hotspots voor een weekendje in Londen

Onze favoriete restaurants, bars, clubs en bezienswaardigheden

Barrio Shoreditch
Barrio Shoreditch

Heb jij een weekendje Londen op de planning staan? Er valt zo veel te beleven, te eten en te zien dat het moeilijk is om een selectie te maken. Wij delen onze favoriete hotspots in Londen met jou, van brunch tot diner tot cocktails, en andere leuke bezienswaardigheden.

Ook leuk: nu moeten we nog in Brussel overstappen, maar vanaf april gaat er een directe trein van Amsterdam naar Londen! Dan kun je dus op Amsterdam Centraal instappen, twee filmpjes kijken of wat werk doen en uitstappen in King's Cross. Wat houdt je nog tegen?

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Dishoom

Ons favoriete restaurant in Londen. Of misschien wel ter wereld. Bij Dishoom bestaat de kans dat je een poosje moet wachten op een tafeltje, maar dan heb je ook het lekkerste Indiase eten dat er in Londen te krijgen is. Beloof ons dat je de House Black Dal bestelt. Met vijf locaties is er altijd wel eentje in de buurt.

Upper St Martin's Lane 12

Boundary Street 7

Stable Street 5

Kingly Street 22

Derry Street 4

3 Bally Ballerson

Een glowing disco ballenbak voor volwassenen! Met behulp van de lichten en de spiegels lijkt deze ballenbak oneindig.

Curtain Road 97-113

5 12th Knot

Lekker uitzichie! Bij 12th Knot in de leuke buurt South Bank heb je een prachtige view over de Thames en de Londense skyline.

Op de bovenste verdieping van de Sea Containers, South Bank

7 God's Own Junkyard

Het is een eindje buiten het centrum, maar als toevallig je in de buurt bent: dit is wel een bijzonder plekje voor iedereen die van neon signs houdt.

Shernhall Street, Ravenswood Industrial Estate, Unit 12

8 Ga naar een toneelstuk!

Op het moment kun je in Londen bijvoorbeeld naar het Harry Potter toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child, of hitmusical Hamilton.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots