Ideetje voor de feestdagen: dit zijn de leukste schaatsbanen in Nederland

Van Maastricht tot Groningen; hier wil je deze kerst zeker een rondje op het ijs wagen

leukste-schaatsbanen-nederland 
Ice Amsterdam

Tijdens de feestdagen kun je genieten van dagen vol gezellige uitjes met vrienden en familie. Van drukke kerstdagen met diners en feesten tot middagjes thuis op de bank met de leukste kerstfilms van Netflix. Een middag of avond schaatsen hoort daar natuurlijk helemaal bij. Nadat je de leukste kerstmarkten in ons land bent afgestruind, verwissel je je schoenen met schaatsen voor een rondje op de mooiste schaatsbanen van ons land. Glamour helpt je op weg en selecteert enkele van de meest bijzondere schaatsbanen waar je je voor even in een waar winter wonderland bevindt. Van Maastricht tot Groningen, op deze plekken wil je deze kerst zeker een rondje op het ijs wagen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Magisch Maastricht
Ice rink, Ice skating, Skating, Winter, Ice, Recreation, Building, Fun, Ice skate, Winter sport,
Magisch Maastricht

In het zuiden van ons land wordt elk jaar het centrale plein in de stad het Vrijthof omgetoverd tot een waar winter wonderland. Naast de kerstmarkt en het reuzenrad is er ook een overdekte schaatsbaan volledig ingericht in kerstthema perfect voor de feestdagen.

Tot en met 31 december, Vrijthof Maastricht

2 Schaatsbaan Rotterdam
Fun, Event, Skating, Magenta, Ice rink, Ice,
Schaatsbaan Rotterdam

Rotterdam heeft tijdens de kerstdagen een sfeervolle overdekte schaatsbaan die zich bevindt in een kleurrijke lichtgevende tunnel. De schaatsbaan wordt speciaal tijdens de feestdagen in het leven geroepen.

Tot en met 28 februari, Toepad 95 Rotterdam

3 ICE Amsterdam
Ice rink, Ice skating, Winter, Skating, Snow, Building, Ice, Recreation, Leisure, Winter sport,
ICE Amsterdam

In de hoofdstad van ons land wordt een gedeelte van het Museumplein bedekt met een idyllische schaatsbaan, compleet met een prachtig uitzicht over het Rijksmuseum. Zeker 's avonds is de komt de magische kerstsfeer tot leven.

Tot en met 2 februari 2020, Museumplein Amsterdam

4 Nederlands Openluchtmuseum Arnhem
Night, Crowd, Ice rink, City, Leisure, Architecture, Tourism, Event, Recreation, Stage,
Openlucht museum

Het Nederlandse Openluchtmuseum in Arnhem opent speciaal tijdens de kerstdagen een schaatsbaan te midden in een historische locatie. Tussen originele boerderijen, arbeidershuisjes en molens kun je op de open baan schaatsen en maak je een sprong terug in de tijd.

Tot en met 19 januari 2020, Hoeferlaan 4 Arnhem

5 Flevonice Schaatsbaan Biddinghuizen
Ice skating, Sky, Skating, Recreation, Winter, Footwear, Asphalt, Photography, Ice, Sports equipment,
Flevonice Schaatsbaan

De perfecte schaatsbaan midden in de natuur voor de mensen die het schaatsen onder de knie hebben en het liefst zoveel mogelijk rondjes achter elkaar maken. Heerlijk buiten door de Nederlandse natuur schaats je hier het hele jaar door.

Het hele jaar, Strandgaperweg 20 Biddinghuizen

6 Groninger Winterfestijn
Ice skating, Snow, Winter, Town, Ice rink, Sky, Public space, Recreation, Ice, Building,
Groninger Winterfestijn

Ook in het noorden van ons land vindt tijdens de kerst een heuse kerstmarkt plaats, inclusief schaatsbaan. Je schaatst hier in de buitenlucht midden op de Grote Markt. Geen zin meer om te schaatsen? Naaste de baan vind je een bar met elke dag verschillende après-ski evenementen.

Tot en met 5 januari 2020, Grote Markt Groningen

7 Cool Event Scheveningen
Ice rink, Ice skating, Building, Skating, Human settlement, Winter, City, Plaza, Public space, Town,
Cool Event Scheveningen

Hier ervaar je de ultieme wintersport ervaring aan zee. Met prachtig uitzicht op het Kurhaus schaats je hier de hele winter door, in een van de bekendste badplaatsen van ons land.

Tot en met 26 januari 2020, Gevers Deynootplein 121 Den Haag

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Hotspots