In Glamour's januarinummer vind je: '7 x Thailand'.

Feesten bij volle maan

In Glamour's januarinummer vind je: '7 x Thailand'. Dé Thailand-guide gemaakt door Maddy Stolk, die elk jaar naar het land van de glimlach gaat om de Hollandse vrieskou te ontvluchten. Inclusief hele fijne reisaanbieding. De achtste tip geeft ze hier op Glamour.nl.

"De Full Moon Party op het eiland Koh Phangan zou je eigenlijk één keer in je leven moeten hebben meegemaakt. Denk: duizenden feestgangers onder palmbomen op een door de volle maan verlicht zandstrand. Eén keer per maand – bij volle maan dus – verandert het strand van Haad Rin in ’s werelds beroemdste gratis outdoor nachtclub. Inclusief vuurspuwers, met fluorverf beschilderde dansers, vuurwerk en een keur aan internationale dj’s.

Tijdens de millenium-jaarwisseling stond ik hier met mijn blote voeten in de branding, en sindsdien denk ik daar elk jaar met weemoed aan terug als ik klappertandend van de kou een impotente vuurpijl de Hollandse lucht inschiet.

Drank en drugs vloeien rijkelijk tijdens de Full Moon Party’s: sterke drank in heuse emmers met meerdere rietjes (sharing is caring) en drugs in alle soorten en maten. Wie denkt dat dit laatste een goed idee is in een Aziatisch land, raden we aan voor vertrek de mini-serie ‘Bangkok Hilton’ nog even te kijken. Gezond verstand gebruiken dus, en feesten like there is no tomorrow!

Wie naderhand wil bijkomen, kan zich beter uit de voeten maken: Haad Rin is een party-oord. Aan de andere kant van het eiland zitten de ietwat afgelegen strandjes Tong Nai Pan Noi en Tong Nai Pan Yai: ideaal voor een paar dagen rust. De guesthouses en luxere resorts staan hier gebroederlijk naast elkaar, van tevoren boeken is niet nodig: slenter over het strand, tuur hier en daar naar binnen en maak ter plekke je keuze."

In Glamour's januarinummer vind je '7 x Thailand' & de reisaanbieding op pagina 174.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten