The Duchess is een luxe toevluchtsoord in het bruisende hart van Amsterdam.

The Duchess Amsterdam

Amsterdam staat bekend om het maandelijkse pop-up restaurant, de hippe concept store en de klassieke bruine kroeg. Wat Amsterdam, tot voor kort, nog niet had, was het majestueuze restaurant dat bij een nóg majestueuzere hotel, het soon to be opened W Hotel, hoort. Nu is daar verandering in gebracht door de net geopende The Duchess restaurant.

De pracht van de originele ornamenten van het voormalige KAS gebouw, hoge plafonds en de accenten van goud en marmer, maken The Duchess tot een luxe toevluchtsoord in het bruisende hart van Amsterdam. 

Gerechten worden gedeeld en variëren van schalen oesters en verse salade niçoise tot gegrilde ribeye en beef wellington. Van het toetje maakt The Duchess een waar feestje. Denk aan exploderende chocoladecreaties tot handgemaakt ijs dat aan tafel wordt geprepareerd. Dorst gekregen? Aan de achterkant van het restaurant bevindt zich de bar, mét cocktailexpert, die de lekkerste creaties in elkaar draait. Mocht je niet kunnen kiezen, kun je ook laten weten wat je lekker vindt, en wordt er een op maat gemaakte cocktail voor je klaargezet. Cheers

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten