Bringing GLAMOUR into your daily life!

3D-bloemenjas Melania Trump kost meer dan €37.000

Afgelopen vrijdag waren Donald Trump en Melania op Sicilië, de laatste stop van hun eerste officiele tour als president en first lady door Europa. En het prijskaartje van de jas van Melania te zien, wilde ze de reis met een (kleding)knal afsluiten. Dat was er namelijk nogal een... 

Een duur ding
Melania droeg de 3D Floral Jacket van Dolce & Gabbana. De prijs: €37.500. Om een vergelijking te maken: dat is meer dan een gemiddeld jaarinkomen (€33.600) van een Nederlander. Daar kun je 625 Zara-jassen van dit moment van kopen. Of meer dan duizend keer deze drijvende bar. 

Uitverkocht
De jas is van de herfst 2017 ready-to-wear collectie van het Italiaanse modemerk. De jas is nog niet verkrijgbaar in de winkels, alleen online. En dan ook nog maar bij een luxe website; Moda Operandi. Mocht je de behoefte voelen om de jas te kopen, dan moet je overigens ook een aanbetaling van een 'luttele' €18.750 doen. En dat in goed vertrouwen tot je de jas hebt... Ondanks het prijskaartje is de jas geliefd, voor nu is 'ie namelijk uitverkocht.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten