Binnenkort wordt er nog een categorie aan ons Action-kooplijstje toegevoegd: de budgetketen gaat de concurrentie aan met sportwinkels.

Action gaat vanaf nu steeds meer sportartikelen verkopen

Get in forma(c)tion!

Action gaat als een tierelier. Niet alleen wij maken een ommetje om tassenvol budgetspullen in te slaan. Kaarsen, verf, sokken, douchegel, schoonmaakspullen, Tefalpannen, prullaria... Alles gaat het mandje in. Bij ons, en bij half Nederland. Binnenkort wordt er nog een categorie aan het kooplijstje toegevoegd: de budgetketen gaat de concurrentie aan met sportwinkels. 

Voor alle sportfans
Degenen die een wekelijks rondje Action doen, hebben het al voorbij zien komen. Er liggen steeds meer sportartikelen in de schappen. Kettlebells, dumbbells, yogamatjes. Dat assortiment wordt komende tijd steeds meer uitgebreid.

Blijft maar groeien
De winkelketen ziet sportartikelen en -kleding als belangrijke artikelen om te blijven groeien in de toekomst. En dus zullen we komende jaren steeds meer, relatief goedkope, sportartikelen voorbij zien komen. Hoef je geen fortuin meer te betalen aan je nieuwe sportmatje. Of sportsokken. Springtouw. Je snapt 't. Worden we blij van. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten