Bringing GLAMOUR into your daily life!

Action krijgt er een concurrent bij: Deense discountwinkel Normal opent in Nederland

Met niet hele normale, maar wel hele fijne, prijzen

Het is geen vraag meer waar je naartoe gaat voor alles wat je in en om je huis nodig hebt. Kaarsen? Schoonmaakspullen? Pennen? Pannen (ja, ze verkopen dus ook Tefal)? En binnenkort ook steeds meer sportspullen. Voor al je nodige en minder nodige betaalbare prullaria ga je naar de Action. Dat wordt in de toekomst wellicht nog een dilemma: de budgetwinkel krijgt er een concurrent bij.  

Budget
De Deense budgetwinkel Normal opent binnenkort een vestiging in ons land. Mocht je denken, 'de ene budgetwinkel is de andere niet'. Dat klopt. Alleen deze twee lijken verdomd veel op elkaar. Want wat verkopen ze in de Normal? Ongeveer hetzelfde als bij de Action. Artikelen voor in de keuken, woonkamer, slaapkamer, het huishouden, persoonlijke verzorging enzovoorts. 

Nee, geen Amsterdam
Nederland is de eerste winkel waar de van oorsprong Deense winkel naar uitwijkt. Vooralsnog wordt er één vestiging in ons land geopend. En nee, dit keer gaat het niet om onze hoofdstad. Op 5 mei gaan de deuren open in het Utrechtse Hoog Catharijne.

Waar halen ze het vandaan?
Om nog even in te gaan op de vraag hoe deze winkels (merk)producten voor zulke spotprijzen kunnen verkopen; dat ligt aan het inkoopbeleid. Een bijzonder slim inkoopbeleid, wel te verstaan. Zowel bij de Action als Normal worden veel producten ingekocht in grote hoeveelheden en op de juiste momenten (wanneer ze goedkoop zijn). Wat betekent dat de wij, de consument, de producten goedkoop kunnen kopen, maar dat de voorraad geen week hetzelfde is. Ben je dus fan van een product, dan is het raadzaam een voorraadje in te slaan. Hamstereennnn. Ohnee, dat is weer van een andere concurrent. 

Om alvast even in de snuisterijen-stemming te komen. Dit is wat je te wachten staat. Tip: ga met een lijstje naar binnen, anders kom je met veel te veel weer naar buiten. Want echt wel dat ze fijne merken verkopen:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten