Als jij 's ochtends je hotelkamer verlaat om je kleur bij te werken op het strand, gaat de sleutelpas mee en is er dus geen stroom meer in de kamer. En geen stroom is geen koele kamer en drankjes. Maar daar bedachten twee Nederlandse dames wat op.

Albert Heijn bonuskaart blijkt een goed alternatief om hotelkamer koel te houden

De lifehack ging viral op Facebook

© Getty Images

Je bent heerlijk op vakantie en hebt alles goed voor elkaar. Het zonnetje schijnt, de wijn vloeit rijkelijk en je hebt een ruime hotelkamer met heerlijk bed én airco (zodat je 's nachts niet uit dat bed zweet). Één klein dingetje; als jij 's ochtends de kamer verlaat om je kleur bij te werken op het strand, gaat de sleutelpas mee en is er dus geen stroom meer in de kamer. En geen stroom is geen koele kamer en drankjes. Maar daar bedachten twee Nederlandse dames wat op.  

Zo makkelijk kan het zijn
Mariska Dekker
was samen met vriendin Sandra in Portugal aan het genieten van de zon. Op Facebook plaatste ze een lifehack om na een dagje strand toch nog een koud drankje te drinken in een koele kamer: een Albert Heijn bonuskaart in plaats van sleutelkaart. 

Lifehack
Onder de foto zegt Mariska: "Beste Albert! Dankzij jullie fantastische bonuskaart blijven onze drankjes en kamer lekker koel terwijl wij op het strand aan ons kleurtje kunnen werken. Zo hebben wij een heerlijke vakantie in Portugal :)."

Wisselende reacties
Niet alleen waren Mariska en haar vriendin waren dolblij met de simpele oplossing, velen met haar na het delen van het bericht. De lifehack ging viral en werd zelfs door meerdere Albert Heijn filialen gedeeld. Alleen was niet iedereen blij met de oplossing, het is niet bepaald de meest duurzame lifehack: 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten