Er zijn op het moment twee terugroepacties gaande bij Albert Heijn.

Albert Heijn roept twee producten terug wegens salmonellabacterie

Ben jij in het bezit van één van de twee? Of beide?

Er zijn op het moment twee terugroepacties gaande bij Albert Heijn. Niet alleen vraagt de supermarktketen haar klanten de kropsla van eigen merk terug te brengen, ook de Mug cake Chocolade van Dr. Oetker blijkt niet goed voor onze gezondheid te zijn. 

Kropsla

In de sla, die vanaf 2 augustus werd verkocht, is salmonella aangetroffen. Een besmetting met deze bacterie kan leiden tot maag- en darmklachten. 

"Het consumeren van AH Kropsla kan een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen'', aldus de supermarktketen op hun website.

Retourneren
Albert Heijn heeft alle kropsla's uit de winkel gehaald. De supermarktketen vraagt klanten die de kropsla in huis hebben deze terug naar de winkel te brengen en vooral niet op te eten. Bij het retourneren krijgt men het aankoopbedrag vergoed.  

Mug Cake

Daarnaast is er volgens Albert Heijn een probleem met de Mug Cake Chocolade van Dr. Oetker die ze in de winkel verkopen. Het gaat hierbij om de Mug Cake met houdbaarheidsdatum 05.2019. In een beperkt aantal van die producten zou salmonella zijn gevonden. 

Weg ermee
Uit voorzorg zijn al deze producten, met houdbaarheidsdatum 05.2019, uit de schappen gehaald. Heb je het product aangeschaft? Dan wordt geadviseerd het niet op te eten en je aankoopbedrag terug te vragen via de klantenservice van Dr. Oetker. 

Voor de duidelijkheid: in alle andere soorten Mug Cake is geen besmetting gevonden.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten