Bringing GLAMOUR into your daily life!

Alle Mol-acties van opperMol Jan Versteegh achter elkaar geplakt

Genieten!

Afgelopen zaterdag kwam na maanden gissen het hoge woord eruit: Wie is dé Mol? We hoopten dat Olcay Gulsen zou winnen, we dachten dat Ruben Hein de Mol was en eerlijk gezegd dachten we dat Jan Versteegh de uiteindelijke winnaar zou zijn. 

Huh?!
We waren niet de enigen die dat dachten. En we waren niet de enigen die er finaal naast zaten. Presentator Art Rooijakkers verloste alle Molloten zaterdag tijdens de live finale in het Amsterdamse Vondelpark uit hun lijden. Tegen alle verwachtingen in bleek Jan de grote saboteur te zijn. 

Ehm, da's gedurfd
'Hoe dan?!' Ja dat dachten wij ook. Nou, achteraf gezien heeft 'ie zich, zoals vaker het geval is, van zijn gewaagde kant laten zien. Haantje de voorste, ook in zijn Molstreken. Dat zie je in onderstaande video.

Zoals tijdens de graafopdracht. Jan werd tijdens de opdracht door zijn medekandidaten als leider bestempeld. 'Is niet zo slim hè, om de Mol leider te maken,' zegt hij vervolgens in de camera, waarna hij iedereen het bos in (of in dit geval het grind op) stuurt. 

En de keer dat Jan achter iedereen langsliep, tijdens een één-op-één spel met Art. Net op tijd deed hij zijn capuchon op. Één seconde later, en Ruben had 'm gezien toen hij even casual naar links keek.

Naja, kijk zelf maar. Jan, je bent een baas. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten