Angelina Jolie vertelt over de Sony Pictures e-mail hack en stoppen met acteren.

Angelina Jolie over de Sony Pictures e-mail hack en stoppen met acteren

De actrice werd belachelijk gemaakt in e-mails van de filmmaatschappij

© Getty Images

Angelina Jolie verschijnt veel in de headlines. Zo gaat het gerucht dat ze stopt met acteren én er doken gehackte e-mails op vanuit Sony Pictures waarin de actrice belachelijk wordt gemaakt. 

“Angelina is een ongetalenteerd verwend nest” schreef Amy Pascal, co-voorzitter van Sony Pictures, in een e-mail naar medevoorzitter Scott Rudin toen ze de planning voor de volgende Jolie-film, Cleopatra, doorsproken. “She is out of her mind,” antwoordde Rudin. Vorige week werd de filmmaatschappij gehackt en kwamen alle beledigende e-mails op straat te liggen. “De inhoud van de mails is ongepast, maar geen goede reflectie van wie ik ben. Ik accepteer volledige verantwoordelijkheid en wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die beledigd is,” probeert Pascal goed te maken in een statement. Twee dagen later liepen Amy en Angelina elkaar tegen het lijf op een feest in Los Angeles, waar er bij Jolie, zoals te zien is op onderstaande foto, geen lachje vanaf kon. Logisch. 

Angelina lost haar problemen graag zelf op, zo ook dit probleem. “Ik heb een publicist gehad, maar dat vond ik niets. Ik wil niet iemand die ruis creëert en spreek liever voor mezelf,” legt ze uit. Het ontslaan van haar publicist is niet de enige wisseling van koers, want Angelina is tegenwoordig liever regisseur dan actrice. “Ik wil niet in de haar en make-up, gekleed worden en gezegd worden waar ik moet staan. Het geeft me het gevoel van een tijger in een kooi,” aldus de brunette aan The Hollywood Reporter

 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten