Bloomberg Technology stelt dat Apple zeer waarschijnlijk maar liefst drie (!) nieuwe iPhones lanceert. Een van de toestellen viert het 10-jarig jubileum van iPhone groots mee, en krijgt een gloednieuw design.

Apple lanceert dit jaar drie (!) nieuwe iPhones

Het jubileum-model krijgt een gloednieuw design


Bloomberg Technology stelt dat Apple zeer waarschijnlijk maar liefst drie (!) nieuwe iPhones lanceert. Twee van de toestellen zullen lijken op een bestaand exemplaar. De derde viert het 10-jarig jubileum van iPhone groots mee, en krijgt een gloednieuw design.

Jubileum model
Dit jaar bestaat de iPhone tien jaar. Om dit te vieren is er naar verluidt ook een verrassend nieuw model op komst zijn. Volgens Bloomberg Technology krijgt het jubileum-model een gebogen beeldscherm met een kraakhelder OLED-display. Het beeldscherm krijgt dezelfde grootte als een iPhone 7 Plus. Overigens komt het formaat van het toestel zelf dichter in de buurt van een iPhone 7.  

Naast een nieuw design hangt er een behoorlijk prijskaartje aan het jubilieum-model. De 'decennia' iPhone wordt geschat op zo'n $1.000. Dit komt neer op zo'n € 930.

Volgens de geruchten zal Apple 29 juni de nieuwe iPhones voorstellen. We hopen snel meer (bevestigend) nieuws te mogen brengen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten