Het grootste opblaasbare obstakelparcours ter wereld komt naar Belgie: The Beast. Op 7 en 8 april kun jij dit springkussen betreden tijdens de FACTS-beurs in Gent.

België komt met grootste springkasteel ter wereld

Weet je nog dat springkussenparcours bij Telekids vroeger? Of ging je altijd naar Het Land van Ooit om te stuiteren op alle springkussens?

Weet je nog dat springkussenparcours bij Telekids vroeger? Of ging je altijd naar Het Land van Ooit om te stuiteren op alle springkussens? Dan is Gent the place to be voor jou. Op 7 en 8 april kun jij daar kennismaken met The Beast, het grootste opblaasbare obstakelparcours ter wereld.

Het kind in je naar boven
Tijdens de dertigste editie van sciencefiction- en fantasybeurs FACTS kun jij het kind in jezelf naar boven halen. Net als vorig jaar kunnen de bezoekers zich hier weer uitleven op een grote versie van een springkasteel mét obstakelparcours van 272 meter lang. 

The Beast
The Beast weegt ruim 6.000 kilo en bevat 2 miljoen liter lucht. Reken dus maar dat jij voldoende ruimte hebt om je te vermaken in dit gigantische springkussen.

Hoger niveau
In 2017 was deze attractie ook al onderdeel van het FACTS-weekend, maar toen was het springkasteel een stuk kleiner. Nu tillen de bedenkers van het event het springkussen naar een hoger niveau.

FACTS
FACTS is een weekend speciaal voor fans van comics, sciencefiction, videogames, fantasierijke films en alles wat daar op lijkt. Levende legendes uit de film-, tv- en comicwereld verzamelen zich in Gent om fans te ontmoeten. Je kunt er deelnemen aan workshops, panels, speeddates en je dus ook uitleven in The Beast. 

Voorproefje
Alvast een voorproefje? Zie hier de beelden. Samengevat: springen, rennen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten