Er gaan al langer geruchten over de zwangerschappen in de Kardashian-Jenner familie. Nu lijkt Kourtney Kardashian de zwangerschap van Khloé te hebben bevestigd.

Bewijst Kourtney Kardashian per ongeluk de zwangerschap van zus Khloé?

Zijn dan echt drie leden van de familie in verwachting?

© Getty Images

Eerder schreven we al over de geruchten dat drie leden van de Kardashian-Jenner familie zwanger zouden zijn. Na een video op Snapchat lijkt het er volgens kenners nu op dat Kourtney Khloé's zwangerschap bevestigt. Maar heel duidelijk is het niet.. 

Snapchat
Kourtney Kardashian heeft op Snapchat een aantal video’s gedeeld waarop zij en haar zus Khloé spelen met filters. Op één van die video’s is volgens fans de zwangere buik van Khloé te zien. Oordeel zelf:

Zussen ook zwanger
Eerder schreven we al over de zwangere Kardashianfamilie. Kim Kardashian is tot nu de enige van wie zeker is dat ze haar derde kindje verwacht via een draagmoeder. Er gaan ook al tijden geruchten dat jonger zusje Kylie Jenner ook zwanger is. Dat nieuws is nog steeds niet bevestigd.

Media-stunt
Kortom; er is inmiddels veel gesproken over de (mogelijk) zwangere Kardashian-Jenners. Waar sommigen denken dat het alleen maar geruchten zijn om meer media-aandacht, denken anderen dat het wel waar is. Conclusie: tijd zal het leren. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten