Heksen en tovenaars opgelet! Op 21 en 22 oktober vindt het Harry Potter Festival and Quidditch Tournament plaats. Dus Harry Potter fans, pak je koffers en reis dit weekend af naar Chestnut Hill in Philadelphia om aanwezig te zijn bij dit festival.

Bezemsteel in de aanslag? Er is een heus Harry Potter festival en daar wil je heen!

Pak je koffers, want dit mag je niet missen

Heksen en tovenaars opgelet! Op 21 en 22 oktober vindt het Harry Potter Festival and Quidditch Tournament plaats. Dus Harry Potter fans, pak je koffers (en bezemstelen) en reis dit weekend af naar Chestnut Hill in Philadelphia om aanwezig te zijn bij dit festival. De lijst met activiteiten is perfect voor elke toekomstige Zweinstein student. We hebben de leukste activiteiten op een rij gezet.

Net als in de films bepaalt de Sorting Hat in welk team je hoort. Hands up for Gryffindor. Verdien punten voor je team door mee te doen aan de Harry Potter cityhunt. Doe opdrachten en los raadsels op om punten te verdienen voor je team. Ten points to Gryffindor! Ontdekt dat je nog wat oefening nodig hebt? Spijker je vaardigheden Verweer Tegen de Zwarte Kunsten bij in de les. Zou Remus Lupos ook hier de docent zijn?

Net als dreuzels, willen ook tovenaars wel eens shoppen. Dit kan in de winkels van Zweinsveld. Hier verkopen ze alles voor zowel tovenaars als dreuzels. Als je tijdens het shoppen dorst hebt gekregen, kun je bij Madam Puddifoot een kopje thee drinken. Net als in de films dus.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten