WhatsApp gaat de wisfunctie nóg beter maken: binnenkort heb jij veel langer de tijd om je 'ongelukkige' appjes te wissen.

Binnenkort heb jij veel langer de tijd om je verstuurde WhatsAppjes ongedaan te maken

Wissen hoeft niet meer binnen zeven minuten

© Getty Images

Vorig jaar was het ein-de-lijk zo ver: WhatsApp kwam met de functie die het mogelijk maakte om verstuurde berichtjes te verwijderen. Nooit meer stressen om een verkeerd berichtje naar de verkeerde persoon.

De wisfunctie was precies wat we nodig hadden. Er was alleen een kleine teleurstelling: je kon de berichten maar tot zeven minuten na verzending verwijderen. Veel te kort, vonden we. Gelukkig vinden ze dat bij Whatsapp nu ook. De app komt daarom met een update waarbij je veel meer tijd hebt om je impulsieve berichten te verwijderen.

Langer twijfelen
In plaats van zeven minuten heb je nu precies 68 minuten en 16 seconden de tijd om je ‘ongelukkige’ berichten ongedaan te maken. Waar het tot op de seconde specifieke getal vandaan komt, weten we niet. Dat het een fijne update is voor alle twijfelkonten onder ons, weten we wel. 

Even opletten
Belangrijk punt: het wissen van de berichten kan alleen als zowel jij als degene naar wie je het bericht stuurt de nieuwste versie van WhatsApp hebben. Voor iPhone-gebruikers wordt dat lastig: de update is op dit moment alleen beschikbaar voor Androidgebruikers. Niet getreurd: de update voor iOS zal niet lang op zich laten wachten. Wanneer die precies komt, is nog niet bekend. 

Niet helemaal onopgemerkt
Belangrijk punt: de ontvanger kan het nog steeds zien (*Dit bericht is verwijderd*) als jij een bericht heb gewist. Helemaal ongemerkt te werk gaan, is dus niet mogelijk. Bedenk dus maar een goed excuus voor je verwijderde appje. En oh ja, als de gênante en pijnlijke appjes eenmaal gelezen zijn, is the damage done. Die berichten kun je helaas niet meer verwijderen. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten