Een meisje kwam tijdens het winkelen een dubbelganger tegen. Nadat ze een foto van hen samen op Twitter, volgde er nog 5 (!) dubbelgangers. Alle meiden gaan nu viral.

Bizar: dit meisje en haar 5 (!) dubbelgangers gaan viral

Een real life gevalletje 'Orphan Black'

Er lopen meer dan zeven miljard mensen op deze aarde rond. Velen beweren dat er tussen al die mensen minstens een persoon rondloopt die sprekend op je lijkt. Een enkeling is er zelfs van overtuigd dat iedereen vijf á zes dubbelgangers heeft. Geloof je het niet? Dit meisje is het levende bewijs voor deze hypothese. 

Niet een, maar zes dubbelgangers
Stel dat je echt een look-a-like hebt, dan is de kans erg klein dat je die ooit tegenkomt. Toch overkwam het Santana Gutierrez uit San Diego en niet een keer, nee vijf keer ontdekte zij een dubbelganger. Creepy.
Picture or it didn’t happen
Een middag shoppen kreeg voor Santana ineens een hele gekke wending. Zij liep zomaar ineens iemand tegen het lijf die sprekend op haar leek. Natuurlijk moest daar een foto van gemaakt worden en dat resulteerde in iets bizars.

Dubbelgangers hier melden please
Nadat Santana de foto met haar dubbelganger Isobel op Twitter plaatste, volgden er nog veel meer. Niet twee, maar zes druppels water in totaal. Het is net een real life-aflevering van Orphan Black. Zie hier het hele gezelschap:
Alle sisters verzamelen
Je ziet bijna geen verschil, toch?! Het blijft niet slechts bij een ontmoeting. Santana en Isobel hebben nog steeds contact met elkaar. Ze hoopt ook dat ze de andere dubbelgangers snel leert kennen. Alle sisters verzamelen!

En dan ontmoet je ineens je dubbelganger
Zou jij ook graag een keer je look-a-like tegen het lijf lopen? Deze dertig mensen overkwam het

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten