Een Australisch stel dat rond de Middellandse Zee reist en daarvan foto's op Instagram plaatst, blijkt te worden gekopieerd door een koppel dat hen achterna reist. Ze bezoeken niet alleen exact dezelfde locaties, maar dragen ook dezelfde kleding.

Bizar: koppel maakt precies dezelfde reisfoto's als succesvol Instagram-stel

Bekijk de foto's en oordeel zelf: toeval of creepy?

© Gypsea Lust

Een Australisch stel dat rond de Middellandse Zee reist en daarvan foto's op Instagram plaatst, blijkt te worden gekopieerd door een koppel dat hen achterna reist. Ze bezoeken niet alleen exact dezelfde locaties, maar dragen ook dezelfde kleding en doen zelfs dezelfde poses.

Lauren Bullen en haar vriend Jack Morris hebben samen twee miljoen Instagram-volgers. Elke foto van hun jaloersmakende vakantiebestemming krijgt tienduizenden likes. Kort geleden kwamen ze erachter dat een ander stel hun volgt en vrijwel dezelfde foto's maakt en ook op Instagram plaatst.

Don't worry
Op haar blog Gypsea Lust schrijft Lauren dat ze de bibbers krijgt bij het zien van de foto's. Minstens twintig foto's van @Diana_Alexa lijken sprekend op die van Lauren en Jack. Lauren heeft contact gehad met de beheerder van het account, en zij zegt dat ze zich niet druk moet maken. Lauren schrijft op haar blog: "Ze probeert het recht te praten door te zeggen dat iedereen ons nadoet en dat ook de grote reisaccounts dezelfde foto's op dezelfde plekken maken. Als ik dit niet wil, zei ze, dan had ik mijn account maar privé moeten maken." Kijk en oordeel zelf: toeval of creepy? 


Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten