We hebben een nieuwe combi ontdekt: twee lievelingssmaken bij elkaar.

Calvé lanceert nieuwe smaak pindakaas: Karamel Zeezout

Degene die die smaakcombinatie Karamel Zeezout heeft bedacht moet ereburger worden. Hij of zij verdient in ieder geval een lintje. En zijn hele leven gratis toegang tot alle producten die deze grandioze smaak bevatten. Gelukkig voor ons zien we de briljante smaak tegenwoordig niet meer alleen in de chocoladerepen van Tony's Chocolonely.

Het onweerstaanbare duo is inmiddels te vinden in alle zoete voedingswaren die je maar kunt bedenken. Popcorn, chocolade, koek, fudge, ijs, vla, you name it. Maar we hebben een nieuwe combi ontdekt: twee lievelingssmaken bij elkaar. 

Geliefde smaakcombi
We stuitten vanochtend op een nieuw product dat op de markt is gebracht, van Calvé. De pindakaasliefhebbers kunnen het waarschijnlijk al raden: er bestaat nu dus Calvé pindakaas met de smaak van Karamel Zeezout.

Ja, je leest het goed. Dat is dus je oude vertrouwde pindakaas, met je nieuwe, en inmiddels even vertrouwde, lievelingssmaak. Hoe blij worden we daarvan op een schaal van een tot tien? Precies, een elf. Nog blijer worden we van het nieuws dat de nieuwe pindakaassmaak vanaf nu te koop. 

Speciaal voor alle pindakaasliefhebbers
De perfecte combinatie van hartig en zoetig, als je het ons vraagt. We hebben het alleen nog niet geproefd. Iemand die ons kan vertellen of we te enthousiast zijn? Of dat we zo snel mogelijk in een rechte lijn naar de supermarkt moeten om een voorraad in te slaan? Je snapt wel wat wij morgen als lunch eten. 

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz.

Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the word in je vriendengroep! 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten