Lang heeft de nieuwe liefde van de 31-jarige Tim Wauters uit Temptation Island niet mogen duren. Vandaag, een dag na de ‘Facebook-officialstatus’ laat het management van Tim aan RTL Boulevard weten dat hij helemaal geen relatie heeft.

Dat ging snel: relatie van Temptation Island’s Tim nu alweer voorbij

En wij maar denken dat zijn relatie met Cherish in recordtempo ging

© Temptation Island

Eerder vandaag schreven we nog over de 31-jarige Tim Wauters, beter bekend als Timtation, die een nieuwe vrouw aan de haak had geslagen. De 21-jarige Dorien Haesevoets was de ‘gelukkige’, zo liet Tim zondag via Facebook weten.

Not so official
Lang heeft de liefde niet mogen duren. Vandaag, een dag na de ‘Facebook-officialstatus’, zegt het management van Tim tegen RTL Boulevard dat hij helemaal geen relatie heeft. Wat de reden van de breuk is, laten zowel Tim als zijn management niet los. 

Vrijgezel
Ondertussen heeft de Temptation-kandidaat zijn relatiestatus op Facebook ook weer aangepast naar vrijgezel. Arme jongen... 

Van korte duur
Dat terwijl hij afgelopen weekend nog trots live ging met de blondine in zijn Instagram Stories. In de auto, onderweg naar het Belgische festival Beachland, besloot de 'Temptation-ster' zijn (inmiddels ex) vriendin te laten zien.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten