Het achtste deel van Saw, Jigsaw, is weer angstaanjagend. Bekijk hier de trailer.

De trailer van de nieuwste Saw-film geeft je ronduit kippenvel

Een gevalletje: op het puntje van je stoel zitten

© Screenshot YouTube

We kennen allemaal nog wel de Saw-films van vroeger: de ‘slachtoffers’ werden keer op keer wakker in een martelkamer, waar ze konden kiezen voor twee opties: of je ontsnapt door een hoeveelheid pijn te ondergaan, of je gaat dood.

Jigsaw
Achter het bloedbad zat elke keer Jigsaw, een mysterieus, sadistisch figuur. In de films droeg hij altijd een masker, die hij in het laatste deel af doet en vervolgens de laatste woorden ‘game over’ spreekt. Je krijgt daardoor de indruk dat het over en klaar is met de Saw-flms, wat op zich ook niet heel gek is na 7 delen.

Maar in het nieuwste deel, dat vanaf 26 oktober in de bioscoop is te zien, blijkt de sadist terug te zijn van weggeweest. In de stad worden allemaal lijken gevonden, die op gruwelijke wijze zijn vermoord. Al het onderzoek wijst slechts op een mogelijke dader: John Kramer. Maar die zou toch echt dood moeten zijn…

Verwacht weer een hoop martelingen, bloedbaden en angstaanjagende scènes. Oké, het moet je ding zijn. Maar dan zit je ook wel op het puntje van je stoel.  

Bekijk hier de trailer:

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten