In Rotterdam zijn genoeg hidden gems te vinden die fan-tas-tische pizza's verkopen. Stil je honger met deze pizzaspots. Glamour duikelde de 8 beste voor je op.

De 8 lekkerste pizzaspots in Rotterdam

Onder de rook van de Erasmusbrug kun je heerlijke pizza krijgen

© Foto: Instagram @Lizzie_darden

In Rotterdam zijn genoeg hidden gems te vinden die fan-tas-tische pizza's verkopen. Stil je honger met deze pizzaspots. Glamour duikelde de 8 beste voor je op.

1 La Pizza
Aan de Scheepstimmermanslaan in hartje Rotterdam kun je - zoals de naam al doet vermoeden - heerlijke pizza op de kop tikken. Daarnaast heeft dit restaurantje een fijne menukaart waar je ook heerlijke antipasti kunt bestellen. 

2 Gusto
In hartje centrum zit Gusto, een restaurant met een uitgebreide pizzakaart. En daar worden we blij van! De pizza's hebben een krokante dunne bodem en er is genoeg keuze uit verschillende (kakelverse) toppings.

3 Sugo 
Redelijk nieuw is Sugo, aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam. Je hebt kleine plekjes om de pizza op te peuzelen, maar kunt ook de pizza thuis laten bezorgen of een lekker pizzastuk meenemen. Fijn! Want als je wél zin hebt in pizza, maar géén trek hebt in een hele pizza, is dit een prima alternatief.

4 O’Pazzo
Deze klassieke trattoria, pizzeria (én wijbar) is een begrip in Rotterdam. Met een klassieke Italiaanse keuken is er een flink keuzeassortiment, en kun je er zelfs glutenvrije pizza's bestellen. Winning!

5 Angelo Betti
Ook Angelo Betti mag niet ontbreken in de categorie 'begrip in Rotterdam'. Want deze pizzaspot aan de Schiekade wordt (al sinds 1922) volledig gerund door Italianen, die met hun familierecepten en klassieke kookkunsten de heerlijkste pizza's op tafel toveren.

6 Vicini
In de ochtend een koffie en een croissantje, in de middag een lekkere focaccia en in de avond schuif je aan voor onder andere overheerlijke pizza's. Vincini is een industrieel Frans-achtig restaurant in het hartje van het sjieke Kralingen. 

7 Erasmus Paviljoen
Op de campus van de Universiteit van Rotterdam kun je heerlijke pizza's kopen. En het fijne is dat deze pizza's een studentvriendelijk prijskaartje hebben én zijn gebakken in een klassieke pizza-oven.

8 Pizzaria Bleij
Aan het 'hippe' Deliplein op Katendrecht vind je Pizzaria Bleij. Je hebt keuze uit overheerlijke pizza's met een flinterdunne knapperige bodem. Zoals dit onderstaande exemplaar met garnalen, courgette, mozzarella, tomaat en rucola.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten