Je pyjama aan moet trekken, je make-up eraf halen, je tanden moet poetsen... Als je ook bij team 'haat-aan-avondritueel' hoort, is dit een redelijk briljante uitvinding.

Deze handsfree tandenborstel maakt je tanden in 10 seconden schoon

En dat zonder zelf geen poot uit te steken

Je bent moe en je wilt naar bed. Maar dan komt het moment dat je je pyjama aan moet trekken, je make-up eraf moet halen en je tanden moet poetsen. We doen het braaf elke avond (oké, bijna elke avond) maar wel met lichte tegenzin. Herkenbaar? Als jij ook bij team 'haat-aan-avondritueel' hoort, is dit een redelijk briljante uitvinding.

Luilekkerland
Een tandeborstel die je tanden in tien seconden brandschoon maakt, en daar hoef je zelf geen poot voor uit te steken. Kan weer in het lijstje 'lifehacks voor luie mensen'. 

Amabrush
Hoe dat werkt? De Amabrush ziet er een beetje uit als je oma's kunstgebit, maar dan aan elkaar geplakt. Het idee is dat je het apparaat in je mond doet, op de knop drukt en verder z'n werk laat doen. In tien seconden worden je tanden dan geheel automatisch schoon geschrobd. 

Automatisch
"Dat is lang genoeg om elke tand goed schoon te maken", aldus maker Marvin Musialek, via Kickstarter. "Zelfs in slechts tien seconden wordt elke tand langer gepoetst in vergelijking met de normale tandenborstel. Wanneer je je tanden de gebruikelijke 120 seconden poetst met een gewone tandenborstel, dan wordt elke tand afzonderlijk 1.25 seconden gepoetst. Dit terwijl bij de Amabrush alle tanden tien seconden worden gepoetst. "

Scheelt je tijd
Klinkt best logisch. Scheelt je trouwens ook 108 dagen op je mensenleven. Want ja, dat is volgens Amabrush het aantal dagen dat een mens gemiddeld besteedt aan het poetsen van je tanden. 

Crowdfunding
Er is via Kickstarter een crowdfundingsactie gestart om de automatische tandenborstel op de markt te brengen. En dat gaat lukken ook. Volgens de makers sluit de actie op 5 augustus en wordt de eerste lading in oktober dit jaar als pilot gemaakt. 

Nul moeite
De meest basic variant kost €69. Het mondstuk kan via de magneet makkelijk worden losgemaakt van het tandpasta- en oplaadgedeelte (en kan daardoor makkelijk gedeeld worden met anderen). De tandpasta wordt bij elke poetsbeurt vrijgegeven via een dispenser, dus zelfs daar hoef je geen moeite voor te doen. 

Charming
Hoewel de makers ons via hun promo-video ervan willen overtuigen dat de Amabrush naast nuttig ook charmant is, moeten wij daar nog even over nadenken. Handis is het zeker, maar of we ons nou op ons aller charmantst voelen met zo'n apparaat in ons mond...? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten