Ze maken series van boeken, van waargebeurde verhalen, remakes van oude series en nu dus ook van  oude hitsongs. Het alombekende liedje Hey, There Delilah wordt namelijk vermaakt tot een serie. Althans dat is de bedoeling als het aan The Plain White T's ligt.

Deze nostalgische tienersong wordt een tv-serie

Wedden dat jij de tekst nog kent

© Te Nguyen

Ze maken series van boeken, van waargebeurde verhalen, remakes van oude series en nu dus ook van  oude hitsongs. Het alombekende liedje Hey There Delilah wordt namelijk vermaakt tot een serie. Althans dat is de bedoeling als het aan The Plain White T's ligt. 

Sprookje
Het is een hedendaags sprookje over een lange afstands-flirt tussen een arme singer-songwriter en een New Yorkse studente. De zanger belooft een liedje voor haar te schrijven op de avond dat ze elkaar ontmoeten. Hij vertelt haar dat het liedje hun leven in onverwachte manieren zal veranderen.  De band The Plain White T's en productiebedrijf Lively McCabe Entertainment en Primary Wave gaan deze maand de televisiezenders langs om hun idee voor een tv-serie gebaseerd op het liedje Hey There Delilah te pitchen. 


Waargebeurd
Zou de songtekst realiteit worden?  Tom Higgenson schreef het nummer nadat hij verliefd werd op een vrouw die hij ontmoette op een feestje. Haar naam was Delilah, maar ze kregen nooit iets. Ze had al een vriend. Higgenson leverden maanden na de ontmoeting een cd af bij haar huis met daarop het welbekende nummer. 

"Het is meer dan een deccenium geleden sinds Hey There Delilah is uitgekomen, en mensen vragen me er altijd naar. Veel mensen voelden zich verbonden met het liedje en daar ben ik erg trots op, "zegt Higgenson. "Ik ben zo blij dat ik de kans heb om een nieuwe generatie een mogelijkheid te geven om iets uit het liedje te halen, en om er verliefd op te worden door dit nieuwe project." 


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten