Er is een site; datenightmovies.com, en deze site 'berekent' het beste alternatief op jullie afzonderlijke, misschien wel uiteenlopende filmkeuze.

Deze site berekent welke film jij en je vriend het beste kunnen kijken

Finally, the answer to "what should we watch tonight?"

Jij wil The Notebook, hij wil Captain America. Twee andere titels kan ook, feit blijft: samen een film kiezen is - ervan uitgaande dat jullie filmavond niet in de categorie 'Netflix and chill' valt - een dingetje. Tijdrovend, vooral. Zeker als jullie van plan zijn te kijken via Netflix. Het scrollen door het aanbod is dan een gevalletje 'je moeder is aan het typen.' 

Movie-calculator 
Maar, no more! Er is een site; datenightmovies.com, en deze site 'berekent' het beste alternatief op jullie afzonderlijke, misschien wel uiteenlopende filmkeuze. Een film die jullie beide smaken tegemoed komt. Of zoals de site zelf zegt: 'Finally, the answer to "what should we watch tonight?" 

We hebben de datenight-movie-calculator getest. De combinatie The Notebook + The Shawshank Redemption levert de volgende compromissen op (een greep): Forrest Gump, Good Will Hunting en The Curious Case of Benjamin Button. Nu hebben we al deze titels gezien en kunnen we je vertellen dat dat inderdaad  zeer goede tussenoplossingen zijn. Nog een voorbeeld: Love Actually + Captain America = Ghost. Een film met Patrick Swayze, Demi Moore en Whoopi Goldberg die een goede mix heeft wat betreft romantiek, actie en thriller. Ook een geslaagde middenweg dus. 

Nu jij.

Idee: zet dit programma ook in op eerste of tweede kerstdag, als je met je gezin een film gaat kijken en een keuze maken nogal lastig is. 

Check ook onze lijstjes met de beste horrorfilms, lachfilms of huilfilms om inspiratie op te doen voor je eerst volgende filmavond.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten