Bringing GLAMOUR into your daily life!

Dit is de (gratis) app achter alle perfect gepolijste Instagram Stories van celebrities

Wil je dezelfde feed als Romee Strijd?

Had je de illusie dat Instagram Stories nog steeds puur natuur waren? Een snap shot zo uit de dag genomen, zonder dat er een bewerking aan te pas is gekomen? Dan helpen we je (helaas) even uit die bubbel. Wie weet gaan jouw daily snaps linea recta van je filmrol naar je stories, bij alle celebrities is dat in ieder geval niet het geval.  

Het perfecte plaatje
Niet alleen foto's, maar ook Stories zien er vandaag de dag gelikt uit. Geen rauwe, net geschoten beelden. Eerder frisse, perfect gepolijste en tegelijkertijd casual uitziende momenten, waarvan je alleen maar kan willen dat je ze zelf zo kon bewerken.

Op kleur gecoördineerd, een mooie witte waas eroverheen met bijschriften in bijpassend lettertype. Of zelfs meerdere foto's in één Story, allemaal perfect in proportie met minimalistische tekst die de ruimtes opvult. 

Romee, je hebt er concurrentie bij
Deze Stories zijn niet het resultaat van nieuwe tools van Instagram. Nu is het moment om op te letten, want veel van deze plaatjes worden gemaakt in de gratis app Unfold.

De populaire bewerkingsapp krijgt er dagelijks 100.000 gebruikers bij, waarbij er al meer dan vijftig miljoen Stories met de app zijn gemaakt. Onder andere Camila Cabello, Olivia Culpo en onze eigen Romee Strijd gingen je voor. Net als merken als Revolve en Topshop. 

What to do
Met meer dan dertig templates kan iedereen zijn of haar feed er fris en modern uit laten zien, mocht je voor de influencer-look willen gaan. Je kunt ook voor de tijdbesparende optie gaan en heel 'yolo' meteen je geschoten beeld online gooien. It's up to you

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten