Het is de droom van velen: de wereld rondreizen én ervoor betaald krijgen. Dat is dit koppel gelukt: Jack Morris en Lauren Bullen krijgen een bedrag van zes cijfers per jaar betaald door de mooiste locaties te bezoeken.

Dit koppel verdient hun brood door de wereld rond te reizen

En zó doen ze dat


Het is de droom van velen: de wereld rondreizen én ervoor betaald krijgen. Dat is dit koppel gelukt: Jack Morris en Lauren Bullen krijgen een bedrag van zes cijfers per jaar betaald door de mooiste locaties te bezoeken. En jij vraagt je nu zeker wel af hoe ze dat doen. 

Betaalde hobby
Jack Morris uit Manchester werkte vijf jaar geleden fulltime bij een tapijtreinigingsbedrijf. Toen hij hier genoeg van kreeg, boekte hij spontaan een ticket richting Bangkok. Jack vertelde aan Daily Mail Australia: “Ik werd op een ochtend wakker en wilde eens iets anders proberen. Ik vloog in mijn eentje erheen, zonder plan. Ik wilde gewoon zien wat er op mij af zou komen.
Nou en of er wat op hem af kwam! Na twee jaar reizen was zijn geld zo goed als op en op dat moment begon zijn blog Doyoutravel populair te worden op Instagram. "Ik had een camera gekocht en had wel wat verstand van fotografie. Ik richtte de blog op om mijn avonturen te delen, het had helemaal niets met geld te maken. Ik had niet verwacht dat ik er iets mee kon verdienen, maar het werd mijn nieuwe carrière."

Travelcouple
Jack ontmoette negen maanden geleden de Australische Lauren, zij had dezelfde droom als Jack: de wereld rondreizen. "Ik leerde haar kennen op een strand in Fiji, en het klikte meteen. Sindsdien zijn we samen." En hoewel Lauren ook een eigen blog heeft, Gypsea Lust, besluiten de twee om hun krachten samen te bundelen. Sindsdien begint het geld pas echt in het laatje te lopen. "Het feit dat we nu als koppel op al onze foto's verschijnen, vinden de mensen leuker dan een eenzaat. Het werkt voor ons", aldus Jack. Samen hebben ze nu al zo’n 2,5 miljoen volgers.

Het perfecte kiekje
Het liefdeskoppel steekt enorm veel tijd in hun foto’s, dat mag dan ook wel als je er geld mee verdient als je het ons vraagt. "We zijn perfectionisten als het gaat om het creëren van de situatie en het editen van de foto. Het geheim van een perfecte foto is echter om hem zo authentiek mogelijk te houden. We proberen alleen momenten en situaties te tonen die ook echt bestaan in de omgeving waar we ons bevinden. Elke foto is echt."

Volgers omzetten in geld
We kunnen de twee nu wel insta-famous noemen en omdat ze beiden zoveel bereik hebben, staan merken dan ook te popelen om met hen samen te werken. Ze bieden hen een flink zakcentje en in ruil daarvoor moeten de bloggers wat reclame maken voor de merken. Het stel verwerkt fotografiemateriaal, reisspullen en mode- en lifestyleproducten. "We denken wel zorgvuldig na over alle voorstellen. Lauren wijst bijvoorbeeld heel wat merken af. Als ze de kleren niet zou dragen in haar echte leven, trekt ze ze ook niet aan voor de foto's. Zoals we al zeiden: elke foto is echt."

Het stel blijkt een enorme inspiratiebron te zijn, zelfs zo erg dat een ander stel de carrière van het droomkoppel exact kopieerden


Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten