Is dat Hermelien? denk je waarschijnlijk wanneer je de bovenstaande foto bekijkt. De gelijkenissen zijn enorm, maar in plaats van Hermelien hebben we te maken met de Schotse blogster Megan Flockhart (24).

Dit meisje lijkt meer op Hermelien dan Emma Watson zelf

De Schotse blogster kreeg zelfs zoveel aandacht dat ze haar haar blond verfde

© @meganflockhart

Is dat Hermelien? denk je waarschijnlijk wanneer je de bovenstaande foto bekijkt. De gelijkenissen zijn enorm, maar in plaats van Hermelien hebben we te maken met de Schotse blogster Megan Flockhart (24). De brunette lijkt als twee druppels water op het Harry Potter-personage.

,,Ik kreeg de eerste opmerking toen ik twaalf jaar was'', zegt de studente Internationale Marketing aldus AD.nl. ,,Ik was op vakantie en iemand sprak me aan als Hermelien.'' Zelf vond Megan de gelijkenis wel meevallen, maar nadat ze zich vorig jaar als Hermelien kleedde voor Halloween was het hek van de dam. Inmiddels wordt ze dagelijks geconfronteerd met haar Hermelienlook. 

Megan is zelf van mening dat ze meer op Hermelien lijkt dan op Emma Watson. Vooral haar karakter komt overeen met het personage uit Harry Potter. ,,Toen ik klein was, inspireerde zij me heel erg. Ik zat als tienjarig Schots meisje op school in het Amerikaanse Texas en ik hoorde er niet helemaal bij. Tijdens de pauzes zat ik in mijn eentje Harry Potter te lezen. Hermelien is ook een buitenbeentje. Zij gaf me de moed om - net als zij - te staan voor alles waar ik in geloof en niet bang te zijn als ik een beetje bazig ben.''

Megan was een lange tijd blij met alle positieve reacties over de gelijkenissen, maar kreeg onlangs het gevoel dat het allemaal iets teveel werd. Ze verfde haar haar blond.

En hoe het haar verder in de toekomst zal vergaan? Megan zou graag actrice willen worden. ,,Ik hoef niet heel beroemd te worden, maar ik wil wel graag acteren.''
Misschien als stand-in van Emma Watson?

Andrea

Andrea Peelen

– Sushi, travel en fashion zijn mijn keywords. Ik schrijf dan ook maar al te graag over deze onderwerpen!

Volg Andrea op instagram

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten