Inmiddels weten we het al wel een beetje: de inhoud van de Oscar-goodiebag is bizar. Toch kunnen we het niet laten om ‘m ieder jaar weer voor je op te sommen.

Dit zit er in de Oscar-goodiebag 2017 ter waarde van € 243,980

Na de Oscars kun je een week naar de Golden Door Spa Retreat in Californië, om vervolgens door te vliegen naar Hawaii voor een vakantie van 6 nachten

© Golden Door Spa Retreat

Inmiddels weten we het al wel een beetje: de inhoud van de Oscar-goodiebag is bizar. Toch kunnen we het niet laten om ‘m ieder jaar weer voor je op te sommen. Zodat we ons er vervolgens allemaal over kunnen verbazen of opwinden. Of om er een beetje jaloers van te worden. Waar wij al een moord doen voor überhaupt een toegangsticket - 3 hoog achter een pilaar? No problem! - worden onder anderen Ryan Gosling, Emma Stone en Natalie Portman gelokt met een 'tas' van € 243,980.

Van een spa tot Hawaii
Oké, komt ie! Na de Oscars kun je een week naar de Golden Door Spa Retreat in Californië, om vervolgens door te vliegen naar Hawaii voor een vakantie van 6 nachten met een waarden van €11,312. Daarna krijg je nog een 3 nachten vakantie in Lake Como ter waarde van €2798,87 en een 3 nachten verblijf in Sorrento. Beetje karig? Je kunt ook direct doorvliegen naar Californië voor 3 nachten in een privé mansion ter waarde van €20,525.

Ben je niet zo van de vakanties? Wat dacht je van 10 jaar Oxygenetic make-up (€44,315) of 10 sessies met een celebrity personal trainer? Benieuwd naar de rest? The Guardian somt nog eens alle cadeau's voor je op.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten