Het zou goed kunnen dat Donny Roelvink een personal trainer gaat spelen in Misfit.

Donny Roelvink strikt eerste filmrol in de komedie Misfit

Hallo Donny DiCaprio

© RTL Boulevard

De zaken gaan goed bij Donny Roelvink. Een video-serie op Glamour Beauty TV, een realityserie op RTL 5 - De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken - , de bar 'Hermanos' op het Leidseplein en daar komt nu een rol bij in de nieuwe Nederlandse komedie Misfit

Personal trainer
Welke rol hij precies gaat spelen, is nog niet bekend. Een personal trainer zou goed kunnen. "Ik kan me wel vinden in de rol, want ik ben zelf ook veel met sport bezig," zegt hij tegen RTL Boulevard.

Misfit gaat over Julia (gespeeld door YouTuber Djamila) die na een lang verblijf in de Verenigde Staten terugkeert naar Nederland. Daar was ze het populairste meisje van de school, terug in Nederland is daar echter niets van over en is ze een zogeheten 'misfit.' Acteur Niek Roozen (Brugklas) , Chris Tates (Meiden van de Herengracht) presentator Eddy Zoëy, Bente Fokkens (Kappen!) en de boyband 4U hebben ook een rol bemachtigd. 

Aan de leugendetector van Concentrate's programma 'Zie ze Liegen' deed Donny al uit de doeken dat hij acteerambities heeft. Sterker nog: dat er al een project in de pijplijn stond waar hij nog niets over mocht zeggen. Tot nu dus.

De film is vanaf 27 september te zien in de bioscoop. 

Sporten met internationaal model Ashley Graham en Dave & Donny Roelvink? Kom met vriendinnen naar de Glamour Health Challenge op 18 juni in de Amsterdam Arena. Sunnery James & Ryan Marciano zorgen voor opzwepende muziek en Jan Versteegh moedigt je de hele dag aan. Bekijk het Glamour Health Challenge-programma en koop snel je tickets

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten