Dankzij deze truc hoef je je laptop er niet meer bij te pakken, niet met bluetooth te verbinden of je boxje er bij te halen. De muzikale boodschap komt volledig over met een paar kleine aanpassingen in je instellingen.

Door deze iPhone-hack komt er ineens veel harder geluid uit je speakers

Kleine moeite, groot verschil (maar écht!)

© Getty Images

Wil je je nieuwe lievelingslied laten horen aan je vriendinnen, komt het nummer totaal niet over door het minimale geluid dat uit de speakers van je iPhone komt. Herkenbaar? We got news for you! Dankzij deze truc hoef je je laptop er niet meer bij te pakken, niet met bluetooth te verbinden of je boxje er bij te halen. Niks van dat alles. 

Het werkt echt
De muzikale boodschap komt volledig over met een paar kleine aanpassingen in je instellingen. Zo lijkt het net alsof je er een externe speaker bij hebt gepakt. Het stappenplan: 

  1. Ga naar je instellingen 
  2. Kies voor de optie 'Muziek'
  3. Scroll naar beneden en klik onder het kopje 'Afspelen' op 'Equalizer'
  4. Kies in de lijst die volgt voor 'Laat op de avond' 

Hoe dan?
Vraag ons niet hoe dit kan, maar wat we ervan weten (of hebben gelezen) is dat de harde geluiden zachter staan afgesteld en de zachte geluiden harder. Het gevolg: er komt harder en helderder geluid uit je iPhone-speakers. Wij hebben het uiteraard getest, en zonder grappen, het werkt echt! Is dat even fijn om te weten.

Oh oh
We hebben trouwens een beetje ongezellig nieuws voor iedereen die nog gewoon lekker rondloopt met een iPhone 5 (want waarom een onbetaalbaar abonnement nemen als je er ook gewoon met die leuke én voordelige Iphone 5 vandoor kunt gaan?). Apple kondigde afgelopen juni aan dat iOS 11 eraan komt, maar dat dit niet geldt voor de vijfde editie van de iPhone.

Gevolgen
En hoewel dat jou in eerste instantie wellicht niets kan schelen ('iOS 11? Volgens mij leef ik nog op iOS 8'), schijnt het volgens Apple-website iCulture nogal wat vervelende gevolgen te kunnen hebben. Het komt er op neer dat je op een gegeven moment geen updates meer krijgt en je daardoor bepaalde apps niet meer kunt gebruiken. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten