Ed Westwick wordt voor de derde keer beschuldigd van aanranding. De 27-jarige Rachel Eck doet haar verhaal aan BuzzFeed News.

Een derde vrouw beschuldigt Ed Westwick van seksueel misbruik

Rachel Eck vertelt haar verhaal aan BuzzFeed News

© Getty Images

Een derde vrouw heeft Gossip Girl-acteur Ed Westwick beschuldigd van seksueel misbruik.

Drie verhalen
Op 6 november plaatste de actrice Kristina Cohen een bericht op Facebook waarin ze schrijft dat Ed Westwick haar verkracht heeft. Op 9 november beweerde Aurélie Wynn, een tweede (voormalig) actrice, hetzelfde in een Facebookpost. Nu beschrijft Rachel Eck (27) op de Amerikaanse website BuzzFeed News een soortgelijke situatie, waarbij Ed Westwick haar aanrandt.

Rachel Eck
In 2014 was Rachel uitvoerend assistent en recent naar Los Angeles verhuisd. Haar ex-vriend, de Australische filmproducent Kaine Harling, wilde haar ontmoeten in een hotel in Hollywood. Zij overwoog om weer iets te beginnen met hem en besloot op zijn uitnodiging in te gaan.

Een vriend
Toen ze onderweg was, vertelde Harling haar dat er een vriend bij hem was, Ed Westwick. Ed had Rachel gevraagd om iemand mee te nemen, zodat ze met zijn vieren waren. Maar Rachels vriendinnen sliepen op dat moment en dus arriveerde ze alleen.

Rachel: “Toen voor hem duidelijk werd dat ik geen vriendin had meegenomen, richtte hij zich volledig op mij.”

Alleen met Westwick
Wanneer Harling de kamer verliet, wat vrij vaak gebeurde, probeerde Westwick Rachel “te zoenen en tegen de muur te duwen." Volgens Rachel duwde ze hem iedere keer weg en probeerde ze hem duidelijk te maken dat ze met Harling wilde daten.

"Hoe later het werd, hoe handtastelijker Westwick werd." Rachel vertelde haar ex vertelde wat er aan de hand was, waarop Harling zei dat Westwick het vast niet zo bedoelde. Toen ze besloot te vertrekken, wilde Westwick zijn excuses aanbieden.

Agressie
In plaats daarvan duwde hij haar agressief op het bed en betastte hij haar borsten. Rachel duwde hem van zich af en rende de kamer en het hotel uit. “Ik heb me nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld.”

Daarna
Rachel vertelt BuzzFeed News dat het voelde alsof “het hele gebeuren gewoon geaccepteerd werd”. Ze vertelde het wel aan haar vriendinnen, die haar verhaal bevestigen aan de nieuwssite, maar besloot de gebeurtenis niet aan de grote klok te hangen. Nu de verhalen van andere vrouwen uitkwamen, besefte Rachel dat ze niet alleen is.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten