Het wereldberoemde festival Tomorrowland trekt volgend jaar voor het eerst de Franse Alpen in. Tomorrowland Winter is er eentje voor op je festivalbucketlist.

Feesten in de sneeuw: Tomorrowland trekt de Alpen in

Het wereldberoemde festival komt met een Wintereditie in de besneeuwde bergen

De Franse Alpen zijn zeker niet meer alleen het perfecte gebied voor wintersportliefhebbers. Ook festivalfanaten kunnen er binnenkort hun lol op met een party in de sneeuw. 

En niet zomaar een party: het outdoor-dance-event Tomorrowland brengt het wereldberoemde festival letterlijk hogerop met een nieuwe editie: The Hymn of the Frozen Lotus. Dit wordt het thema van de 15e verjaardag van het evenement en zeker eentje voor op je festival-bucketlist.
2000 meter hoogte
Van 13 tot en met 15 maart 2019 heb jij geen apres-ski meer nodig. Het volledige wintersportgebied Alpe d’Huez Grand Domaine Ski wordt dan omgebouwd tot festivalterrein met het stadje Alpe d’Huez als hart van het festival. Hier kun jij samen met je vrienden feesten op 2000 meter hoogte.

30.000 muziekliefhebbers verzamelen
De mainstage komt aan de voet van de pistes te liggen en alle andere podia zijn vanaf daar lopend bereikbaar. Het volledige gebied zal tijdens het festival alleen voor feestende Tomorrowland-bezoekers toegankelijk zijn. Ruim 30.000 muziekliefhebbers kunnen er hun hart ophalen onder het genot van de tofste dancetracks.

Beste dj’s ter wereld in Alpe d’Huez
De line-up is helaas nog niet bekend, maar Tomorrowland kennende wordt deze fenomenaal. De organisator belooft de beste dj’s uit de wereld op te trommelen en naar Alpe d’Huez te halen. Wij zijn erg benieuwd.

Kaarverkoop
De kaartverkoop start in september, 8 en 15 september om precies te zijn. Er zijn tickets voor zeven (€825) en voor vier dagen (€685) beschikbaar. Deze paketten zijn inclusief lift- en skipas, accommodatie en ticket voor het festivalterrein. Je kunt dus echt op je skies vanaf de pisten doorglijden naar het festivalterrein. De tijden van de verkoop zijn nog niet bekend, but we'll keep you posted.

Geen eenmalig initiatief
Al plannen voor die data? Geen paniek. Tomorrowland Winter is geen eenmalig initiatief. Volgens organisator Michiel Beers is het de bedoeling dat deze sneeuwvariant jaarlijks terugkeert.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten