Niks geen herfstzonnetje dit weekend. Een stevige noordwestenwind gaat er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat we vooral regen, hagel en natte sneeuw op ons hoofd krijgen.

Gaan we weer: dit weekend hagel, natte sneeuw en gevoelstemperatuur rond het vriespunt

Over die dikke winterjas gesproken...

Niks geen herfstzonnetje dit weekend. Een stevige noordwestenwind gaat er hoogstwaarschijnlijk voor zorgen dat we vooral regen, hagel en natte sneeuw op ons hoofd krijgen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gevoelstemperatuur die door diezelfde harde wind kan aanvoelen alsof het vriest. 

Regen, hagel, sneeuw...
Volgens Weeronline daalt de temperatuur tijdens buien naar een paar graden boven nul. Omdat de wind zich ook vaak laat zien (in dit geval eerder voelen en horen), is het verstandig een warme winterjas aan te doen als je naar buiten gaat. Woon je in Limburg? Dan ben je helemaal het haasje. De kans op winterse taferelen is bij jullie het grootst. 

Binnenblijven
Weeronline noemt het zelfs 'guur', met de meeste buien en hardste windvlagen in de kustprovincies. Het binnenland treft 't wat dat betreft beter, daar kan de zon zich soms nog wel eens tussen de wolken door laten zien. 

Een voorproefje
De weergoden laten ons 'gelukkig' wel even wennen aan de winterse overgang. Morgen krijgen we een voorproefje van het gure herfstweer van komend weekend. De ochtend begint bewolkt met lichte regen. Nog niet zo talrijk als tijdens het weekend, maar fijn is anders (tenzij je in de categorie 'ik hou van herfstweer' valt, dan kun je je geluk op). In de middag wordt het 10 tot 12 graden, daarna wordt het kouder. 

Bingewatchen (en -eten)
Wel weer een goed excuus om je bank dit weekend tot beste vriend te bestempelen voor een Netflixmarathon. Er is in ieder geval genoeg nieuws te zien deze maand. Oh, en een goed excuus om stamppot te maken en gluhwein te drinken. Zo wordt de kou toch een stuk draaglijker. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten