Het powerkoppel uit de muziekwereld Beyoncé en Jay-Z komt naar Nederland met hun On The Run II-tour. Op 19 juni 2018 zal het duo schitteren in de Amsterdam Arena.

Het beste nieuws van vandaag: Beyoncé en Jay-Z komen naar Nederland

Altijd al live willen genieten van dit powerkoppel? Dit is je kans


Al eerder lieten we weten dat er een grote kans was dat Beyoncé en Jay-Z weer samen zouden gaan touren. Nu is het bevestigd: de tortelduifjes zetten hun On The Run-tour uit 2004 voort. Dit is natuurlijk al geweldig nieuws op zich, maar het beste nieuws komt nog: het duo komt naar Nederland. Say what?
On The Run II
In welke landen Jay-Z en Queen B allemaal gaan optreden, is nog niet duidelijk. Wel laat Mojo Concerts via hun website weten dat de tortelduifjes op dinsdag 19 juni in de Amsterdam ArenA staan met On The Run II.

Terug van weggeweest
Voor Beyoncé is het niet lang geleden dat ze in de ArenA stond. In 2016 verblijdde ze Amsterdam nog met haar Formation World Tour. Voor Jay-Z is een bezoekje aan de hoofdstad wat langer geleden: zijn laatste optreden in Nederland was in 2013.

Save the date
Mark your aganda: de kaartverkoop start aanstaande maandag 19 maart om 10.00 uur. We voorspellen dat de kaarten er binnen 2 minuten doorheen zijn. Dat wordt dus met meerdere pc's paraat zitten en refreshen, refreshen, refreshen. 

On The Run
Om alvast in de stemming te komen, mocht je dat nog niet zijn na dit nieuws, zie hier het powerkoppel in actie.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten