Het is weer zover! De makers van Temptation Island zijn op zoek naar koppels die hun relatie willen testen, en verleiders die het de stellen zo moeilijk mogelijk gaat maken.

Het is weer zover: je kunt je opgeven voor een nieuw seizoen Temptation Island

Welk koppel moét zich opgeven?

© RTL - Freddy Koh

Het is weer zover! De makers van Temptation Island zijn op zoek naar koppels die hun relatie willen testen, en verleiders die het de stellen zo moeilijk mogelijk moeten maken.

Timtation
De voorgaande seizoenen maakten al veel los bij de kijkers en deelnemers. Zo zagen we Tim, inmiddels omgedoopt tot Timtation, die er heilig van overtuigd was dat hij na het programma zou trouwen met zíjn Deborah. Maar al gauw bleek dat de opgeplakte 'no girls allowed' briefjes weinig zin hadden. Tim werd stapelverliefd op verleider Cherish. Na het programma bleek de liefde niet wederzijds te zijn. Ondertussen heeft de Belg alweer een nieuwe vlam. 

Rosanna en Niels
Ook het spraakmakende koppel Rosanna en Niels zorgde voor flink wat ophef. Rosanna maakte een 'slippertje' met verleider Alex, en gooide uit woede een hele plantenpot om. Althans, dat probeerde ze. Ondanks de scheve schaats(en) is het stel inmiddels weer bij elkaar. 

Begint het avontuur bij jou al te kriebelen? Hier kun je je opgeven.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten