Het 'verborgen' strand Plage de Saleccia duikt op in flink wat lijstjes. Maar ondanks dat dit pareltje waar wat bekendheid heeft verworven, is het nog steeds niet toeristisch.

Het mooiste strand van Europa op rijafstand van Nederland

Linksaf in Frankrijk


Voor mensen die uren op de achterbank hebben doorgebracht onderweg naar twee weken Spanje: die reistijd wil je in je volwassen leven gebruiken om af te slaan naar Corsica. Het eiland in de Middellandse Zee, naast Frankrijk en Italië, heeft namelijk een ge-wel-dig strand. 

Niet toeristisch
Het 'verborgen' strand Plage de Saleccia duikt op in flink wat lijstjes. Maar ondanks dat dit pareltje waar wat bekendheid heeft verworven, is het nog steeds niet toeristisch. Je moet er namelijk een stukje voor rijden, vandaar die auto. De route is prachtig. Maar houdt er dus rekening mee dat er bij het strandje geen restaurantjes (met wc's) en kiosken (voor koud water) zijn. 

Begroeiing en zand 
Wat vind je er wel? Kraakhelder water, rustig kabbelend over het strand. Het geluid van de golven en de wind door de maquis, de kruidige, scherpe planten die je overal in Corsica ziet. Kijkt u even mee? 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten