Harry Potter-nieuws, het blijft fijn. Want tsja, na de films en boeken is er nu toch echt weinig over waar we ons Harry-hart nog aan op kunnen halen. Gelukkig is er weer eens nieuws rondom onze favoriete tovenaar: zijn ouderlijk huis staat te koop.

Het ouderlijk huis van Harry Potter staat te koop

Hebben? Duik dan maar even diep in die portomonnee

© Still YouTube

Harry Potter-nieuws, het blijft fijn. Want tsja, na de boeken en films is er nu toch echt weinig over waar we ons Harry-hart nog aan op kunnen halen. Gelukkig is er weer eens nieuws rondom onze favoriete tovenaar: zijn ouderlijk huis staat te koop. 


Vermoord
Nee, niet het huis waar hij met zijn oom, tante en dikke neef woonde - dat overigens ook alweer werd verkocht - maar het huis waar Harry geboren werd. En inderdaad, diezelfde plek waar zijn vader en moeder werden vermoord door Voldemort.


Wacht eens even..
De oplettende kijker denkt nu: hé, maar dat huis komt niet exact overheen met het huis uit de films. Dat klopt. Het huis heeft eigenlijk alleen gediend als inspiratiebron, wat het de laatste jaren tot een toeristische trekpleister heeft gemaakt. In de tuin prijkt dan ook een bord met achtergrondinformatie: 

Vrij duur
Geïnteresseerd in dit Britse stulpje? Dan moet je ruim 1.1 miljoen euro op de bank hebben staan. Maar goed, voor dat geld krijg je dan wel zes middeleeuwse slaapkamers, een schilderatelier, twee keukens, een grote eetkamer en een losse zitkamer. In de grote bloementuin is een kippenren, een stal en een buitenkeuken te vinden. Eerst nog even meer foto's zien? Dat kan hier

Populaire deur
Wie er eenmaal woont moet niet raar opkijken als er continu fotograferende toeristen voor de deur staan. De voordeur van het huis aan Water Street schijnt, na de voordeur van de Britse premier, de meest gefotografeerde voordeur van Engeland te zijn. 


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten