We hebben allemaal wel een grote reis op onze bucketlist staan. Maar de hele wereld zien? Dat vergt niet alleen veel backpackskills maar ook veel vakantiedagen én creativiteit. De 26-jarige Cassandra hoopt er een wereldrecord mee te verbreken.

In twee jaar tijd alle landen in de wereld zien? Deze 26-jarige doet het

Aan wanderlust geen gebrek

© Instagram @expedition_196

We hebben allemaal wel een grote reis op onze bucketlist staan. Maar de hele wereld zien? Dat vergt niet alleen veel backpackskills maar ook veel vakantiedagen én creativiteit. De 26-jarige Cassandra de Pecol heeft haar biezen gepakt om een wereldrecord te breken.

Wereldrecord
We hebben allemaal wel een kleine vleug (of grote vleug) wanderlust in ons zitten. Maar sommige mensen zetten alles op alles om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Cassandra hoopt met haar reislust een wereldrecord te breken en het Guinness World Record te breken. Hoe? Ze wil in twee jaar alle 196 landen ter wereld bezoeken, en daarmee de jongste vrouw ooit worden die in korte tijd aan alle landen ter wereld een bezoekje heeft gebracht.

Nog 16
Inmiddels staan er al 180 landen op de teller en heeft ze nog 16 landen ter wereld te gaan. In juli 2015 vertrok de toen nog 25-jarige op haar reis, en als het aan haar had gelegen had deze reis niet snel genoeg kunnen beginnen. “Ik heb altijd al de wens gehad om ooit alle landen in de wereld te bezoeken en meer te leren over verschillende culturen, woonomgevingen en religies”, vertelt ze aan Daily Mail.

Ook houdt Cassandra (uiteraard) een Instagrampagina bij om de meest jaloersmakende reiskiekjes met ons te delen. Dankzij haar inmiddels heel succesvolle Instagrampagina en verschillende sponsoren weet ze haar reis te bekostigen. Ze vertelt aan de krant dat ze inmiddels ruim 18.000 euro heeft uitgegeven aan haar reis.

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten