Een bron zou aan The Mirror verteld hebben dat Prince Harry toestemming heeft gevraagd aan The Queen om zijn Californische vriendin ten huwelijk te vragen.

Is dit het bewijs dat Prince Harry en Meghan Markle snel gaan trouwen?

Weddingbells are coming...

© Getty Images

Prince Harry en Suits-ster Meghan Markle lijken het nog steeds goed met elkaar te kunnen vinden. Sterker nog: een bron zou aan The Mirror verteld hebben dat de prins toestemming heeft gevraagd aan The Queen om zijn Californische vriendin ten huwelijk te vragen. Hij zou dat ook gekregen hebben.

Het leeft al een tijdje in Engeland: wordt Meghan de echtgenote van Prince Harry? Een paar weken geleden verscheen het koppel al voor het eerst gezamenlijk in het openbaar, tijdens de Audi Polo Challenge in de Coworth Park Polo Club. Een huwelijk zou er dus best aan kunnen komen.

De bron van The Mirror is er zeker van: ‘’Zoals het er nu uit ziet, vindt de verloving waarschijnlijk dit jaar nog plaats. Harry heeft toestemming gekregen van The Queen om haar te verloven, hij heeft de gesprekken al gehad. Een verloving komt eraan.’’

Het nieuws komt enkele dagen nadat een woordvoerder van Westminster Abbey heeft bevestigd dat Harry toestemming heeft gekregen om Meghan te trouwen in dezelfde kerk als waar zijn broer en vader 'I do' hebben gezegd tegen Kate Middleton en Prinses Diana.

Grote kans dat we niet meer lang hoeven te wachten op de weddingbells

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten