Don’t cha wish dat de Pussycat Dolls nog zou bestaan? Dan gaat je wens eindelijk in vervulling, want na acht jaar komt de burleske meidengroep weer bij elkaar!

Jaaa, de Pussycat Dolls zijn terug!

"Don't cha wish your girlfriend was hot like me?"

© Getty Images

Don’t cha wish dat de Pussycat Dolls nog zou bestaan? Dan gaat je wens eindelijk in vervulling, want na acht jaar komt de burleske meidengroep weer bij elkaar.

Populaire tijden
In de 00’s konden we maar geen genoeg krijgen van ze. Met hits als Don’t Cha, Beep en Stickwitu zetten ze zich permanent op de muzikale kaart. Tot de bekende Dolls – tot groot verdriet van fans – in 2010 uit de groep gingen en er een nieuwe formatie (en weer een nieuwe, en nóg een nieuwe) ontstond.

Reünie
Er werd al vaker gesproken van een reünie, maar nu lijkt het écht te gebeuren. Maandag verscheen er een Instagramaccount én website waarop de comeback van PCD wordt aangekondigd.

Break up
En dat hadden we nóóit verwacht. De girls gingen niet zo goed uit elkaar. Één voor één verlieten ze de groep, omdat ze ontevreden waren over de dominante rol die Nicole Scherzinger in de groep had. Zij zou haar vocals en leads niet willen delen met de anderen.

Make up
Blijkbaar hebben ze hun geschillen nu tóch achter zich gelaten. Volgens The Sun is het nog niet bekend of de PCD een volledige tour of een paar losse optredens gaan geven. Wat ze wél al weten is dat we niet alleen oude hitjes, maar ook nieuwe muziek kunnen verwachten. De Pussycat Dolls anno 2017, dus.

We can’t wait! Om alvast even in de mood te komen, hieronder de leukste PCD-liedjes op een rijtje:

1 Don't Cha2 Beep3 I Don't Need A Man4 Buttons5 Stickwitu

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten