Babynieuws van Chrissy Teigen en John Legend! Het koppel krijgt een tweede kindje.

John Legend en Chrissy Teigen verwachten een tweede kind

Chrissy post een schattig filmpje op Instagram

© Getty Images

Huize Legend krijgt er een nieuw familielid bij! Chrissy Teigen (31) en John Legend (38) verwachten hun tweede kindje. En dat maakt Chrissy op een (hoe kan het ook anders?) hilarische manier bekend op Instagram.

What's in here?
Het model postte gisterenavond een filmpje waarop hun 1-jarige dochter Luna (1) op Chrissy’s buik ligt. “Luna, wat zit hierin?” vraagt Chrissy terwijl ze naar haar buik wijst. Luna antwoordt: “baaaby”. Om het nieuws nog eens in Chrissy-humor te bevestigen, schrijft ze onder de video: “John is de vader!”

John reageert
Papa John bevestigde zijn vaderschap op Twitter, met twee simpele baby-emoticons en twee hartjes. Een perfecte samenvatting van de situatie, John.
Babybump
De Amerikaanse Glamour wist nóg een bevestiging vast te leggen op een screenshot. Chrissy plaatste een foto op Snapchat van haar babybump. Ze schrijft erbij: “Zo blij dat we dit niet meer hoeven te verbergen. Iedereen aan wie ik het vertelde, zei ‘Ja duh, dat wisten we al, bedankt.’”
Glamour - Snapchat Chrissy Teigen
Chrissy & John 
In 2013 trouwde het koppel in Italië. De twee hebben hun ups en downs gehad. Denk bijvoorbeeld eens aan die keer dat John Legend het uit wilde maken met Chrissy Teigen. Of toen John zijn vrouw op een podium van een nipple slip redde. Chrissy en John werden op 14 april 2016 ouders van Luna. Wanneer baby nummero twee op de wereld komt is nog niet bekend. Het kindje wordt een jongetje, omdat het stel het geslacht in een eerdere IVF-ronde gekozen heeft. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten