Kit Kat komt nu met een reep die zonder twijfel een goede kandidaat is voor ons maak-me-hier-maar-wakker-voorlijstje: de Kit Kat Chunky Cheesecake.

Kit Kat combineert onze favoriete snacks in één reep: chocolade en cheesecake

Moeten. We. Hebben.

Sommige lekkernijen zijn zó hemels, dat je ons er ’s nachts voor wakker mag maken (en dat zegt wat – we hebben ons schoonheidsslaapje nodig!). Kit Kat komt nu met een reep die zonder twijfel een goede kandidaat is voor ons maak-me-hier-maar-wakker-voorlijstje: de Kit Kat Chunky Cheesecake.

Gouden combi
Jep, onze twee favoriete snacks worden gecombineerd: cheesecake en chocolade. De reep zelf bestaat uit melkchocolade met daarin een wafeltje, zoals we van Kit Kat gewend zijn. Op het wafeltje zit een crèmige laag New York Cheesecakevulling in de smaak vanille.
Slecht nieuws
Klinkt als een gouden combi, toch? Helaas kunnen we op dit moment alleen nog maar smachten naar de chocoladerepen, want ze zullen voor nu alleen in Groot-Brittannië te koop zijn. Daar liggen ze vanaf 18 september in de schappen.

Recensie
Hoewel de Kit Kats officieel nog niet te koop zijn, hebben een paar mensen al aan een reep kunnen komen. Waaronder food blogger Nibbles ‘n’ Scribbles. Ze legt uit dat de meeste snacks die zouden moeten smaken naar cheesecake vaak niet eens een béétje op het heerlijke toetje lijken. Volgens haar vormt de Kit Kat Chunky Cheesecake de uitzondering: “dit is by far de beste snack met cheesecakesmaak die ik heb gehad.”

Bravo Nestlé
De blogger raadt het haar lezers dan ook aan: “Bravo Nestlé, deze KitKat Chunkcy New York Cheesecake is goud. Het verslaat de Peanut Butter Chunky niet, maar is een verdomd goede chocoladereep en ik zou zeggen: probeer ‘m!” Dan moet hij wel nog even in Nederland te koop zijn…

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten