New Yorkers Mike (39) en Anne Howard (34) gaven elkaar in 2011 het jawoord. De twee zijn vijf jaar later nog altijd op huwelijksreis. En dat voor slechts € 23 per dag.

Koppel is al vijf jaar op huwelijksreis: "We geven € 23 per dag uit"

Hoe bedoel je een uit de hand gelopen honeymoon?


New Yorkers Mike (39) en Anne Howard (34) gaven elkaar in 2011 het jawoord. De twee zijn vijf jaar later nog altijd op huwelijksreis. Geen baan, geen woning, wel elkaar en de wereld aan hun voeten. Hoe bedoel je een uit de hand gelopen honeymoon? En dat voor slechts € 23 per dag. 

Ontslag 
Hoewel beiden net promotie hadden gekregen op hun werk, besloten ze toch ontslag te nemen, want: het leven is kort en de wereld groot. Mike: "We zijn nu nog jong en gezond en het leek ons een groot risico om pas na ons pensioen te reizen."

Reizen voor een prikkie
Het getrouwde stel kan al 7 continenten, 47 landen en 416 regio’s afvinken. Ze betalen de reis van hun spaargeld en hadden het voornemen € 37 per dag uit te geven. De inmiddels ervaren reizigers krijgen het nu echter voor elkaar om te leven van € 23 per dag. Ze verdienen geld met hun website honeytrek.com, waar je al hun ervaringen en reistips vindt. Of de reis nu eindigt? Nog lang niet:  Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten