Ben je happy single en heb je wel eens een one night stand? Dan weet je zeker ook dat de volgende dag wakker worden naast een vreemde, soms best awkward kan zijn.

Maak kennis met de andere vorm van een one night stand: ‘de half-night stand’

Om je die mega awkward ochtend te besparen.

Ben je happy single en heb je wel eens een one night stand? Dan weet je zeker ook dat de volgende dag wakker worden naast een vreemde best awkward kan zijn. Tegenwoordig gebeurt het daarom steeds vaker dat na de daad de biezen worden gepakt om in zo in je eigen bed te kunnen slapen.

"Ehhh... doei dan maar!"
Want hoe pak je het aan: schiet je in je uitgaanskleren en sluip je uit de deur, ontbijt je met hem, geef je hem een kus bij het afscheid of niet? Wat je ook kiest het is hoe dan ook enorm ongemakkelijk. Volgens The Huffington Post is de ‘half night-stand’ de oplossing: je blijft niet slapen bij je sekspartner, je gaat na de daad naar huis om in je eigen bed te slapen. 

Sekstherapeute Celeste Hirschman legt aan de Huffington Post uit: "Als je niets meer wil dan seks, waarom zou je dan blijven slapen bij een vreemde? Het is fijner om in je eigen bed te liggen, zodat je fris opstaat voor de volgende dag."

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten