De tijd van saaie, grijze wiskundeleraren is voorbij. Robert Ligtvoet is de knapste wiskundeleraar van Nederland en zijn leven en hijzelf zijn zeker niet saai.

Maak kennis met de knapste wiskundeleraar van Nederland

Voor deze leraar ga je zo terug de schoolbanken in

Had jij op de middelbare school ook een oude, grijze wiskundeleraar? Well, times have changed, want tegenwoordig zien wiskundeleraren er blijkbaar heel anders uit. Meet de 28-jarige Robert Ligtvoet. De rondreizende wiskundeleraar uit Rotterdam die lesgeeft op het Emmaus College.

Leraren saai?
Het vooroordeel dat wiskundeleraren (of überhaupt leraren) een saai leven zouden leiden, gooit Robert per direct overboord. Hij reist naast zijn werk heel de wereld over en maakt de meest prachtige foto’s van de natuur en van zichzelf. Vooral van dat laatste worden wij heel blij.
Totaalplaatje
Robert lijkt het totaalpakket te hebben. Naast dat het een mega knapperd is, heeft hij ook nog humor. Hij maakt foto’s van zichzelf op de meest bizarre plekken in pak. Wij zijn niet de enigen die deze humor kunnen waarderen: de foto’s gaan inmiddels heel de wereld over.
Hot news
De beroemde entertainmentsite BoredPanda heeft de foto’s van de wiskundeleraar opgepikt en er een artikel over geschreven. Van de ene op de andere dag was Robert letterlijk hot nieuws.

Goede leraar
Aan Metro vertelt Robert dat hij dacht dat zijn leerlingen een grap met hem hadden uitgehaald, maar het bleek een actie van zijn beste vriend te zijn. Verder vertelt hij: “Mijn vriend zegt dat ik weleens de aandacht van leerlingen alleen vasthoud door mijn uiterlijk. Dat geloof ik niet hoor. Ik zie mezelf wel als een goede leraar.”

Instafamous
Ook op Instagram is de wiskunde-hottie razend populair. Op zijn pagina, met meer dan 43 duizend volgers, deelt hij bijzondere kiekjes van zijn reizen. Dat zijn er nogal wat en hij is nog lang niet klaar. “Ik zou naar best veel landen nog eens terug willen. Zo wil ik Nieuw-Zeeland wel graag nog een keer zien,” laat Robert weten.

Nuchtere Rotterdammert
Robert heeft een paar maanden modellenwerk gedaan in Sydney, maar de droom om model of Instafamous te worden heeft hij niet. Lesgeven is zijn passie. Volgens hem is het “niet alleen maar werken, maar ook reizen en tijd aan hobby’s besteden.”


Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten