Shoppingfans kunnen binnenkort terecht in het nieuwe winkelwalhalla: het winkelcentrum Leidsenhage wordt omgebouwd tot het grootste winkelcentrum van Nederland: Mall of the Netherlands.

Mall of the Netherlands wordt het grootste winkelcentrum van Nederland

Leidschendam is een winkelgebied rijker

© Mall of the Netherlands

Die-hard shopfans, we hebben goed nieuws voor jullie. Het winkelcentrum in de Zuid-Hollandse plaats Leidschendam zou wel eens jullie nieuwe walhalla kunnen worden. Hier komt het grootste winkelcentrum van Nederland te liggen. En dat gaat er zo uit zien:

Make-over
Het winkelcentrum Leidsenhage krijgt volgens nieuwskrant AD een totale make-over. Het oude winkelcentrum met een oppervlakte van 75.500 vierkante meter wordt uitgebreid tot een nieuw winkelcentrum van 117.000 vierkante meter.

Nieuwe naam
Het nieuwe winkelcentrum opent onder de naam Mall of the Netherlands. Hierin vind je 280 winkels en horecagelegenheden. Vóór, tijdens of na het winkelen een filmpje pakken? Dat kan ook in de bioscoop Kinepolis, die tien zalen heeft.

Goede service
Volgens de krant willen de makers van Mall of the Netherlands zich richten op een goede service. Er zijn allerlei maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat the shopping experience vlekkeloos verloopt.

Vlekkeloze experience
Je hoeft je geen zorgen te maken over het parkeren van je auto, want er zijn ruim 4.000 parkeerplekken. Je jas kun je afgeven bij de receptie en je kinderen bij de kinderspeelplekken. Er zijn genoeg toiletruimtes en een ruimte voor moeders om borstvoeding te geven. Mall of the Netherlands heeft zelfs gekoelde kluisjes voor je boodschappen. O ja, en gratis wifi.

Nog even geduld
Het oude Leidsenhage wordt as we speak gesloopt. We moeten nog éven geduld hebben. Het winkelcentrum gaat waarschijnlijk eind 2019 open.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten