Menig mens zweert bij het gouden duo 'Karamel Zeezout'. Genoeg reden voor McDonald's om een nieuwe McFlurry-smaak te introduceren.

McDonald's introduceert nieuwe smaak McFlurry: Karamel Zeezout

Is dat even een goeie timing

Gisteren hadden we het nog over de Karamel Zeezout-hype, toen bekend werd dat Calvé een nieuwe pindakaassmaak op de markt heeft gebracht. Niet alleen Tony's Chocolonely heeft door dat karamel gecombineerd met zeezout een onweerstaanbaar duo is. Ook McDonald's is daar inmiddels achter.  

Engeltje over de tong
En jawel: een plus een is twee. Want wat is een goede combinatie met het gouden duo? Ijs, ijs, ijs. En dus is een nieuwe McFlurry-smaak geboren. McFlurry Karamel Zeezout

Misschien hebben wij onder een steen gelegen, maar een blik op de website van McDonald's laat ons zien dat er nog een nieuwe smaak is gelanceerd. Maak kennis met McFlurry Banaan-Toffee. 
Twee lievelingssmaken bij elkaar
Geen fan van ijs, maar wel van Karamel Zeezout? We hebben nog wat opties voor je. Zoals Calvé's nieuwe pindakaassmaak. Dat is dus je oude vertrouwde pindakaas, met je nieuwe, en inmiddels even vertrouwde, lievelingssmaak. 

We want more
Verder kun je je heil zoeken in bijna alle andere zoete voedingswaren. Popcorn, chocolade, koek, fudge, vla, you name it. Het onweerstaanbare duo is inmiddels door heel wat merken opgepikt. Of probeer deze cheesecake met Tony's Chocolonely Karamel Zeezout en Rolo. Ja, dromen komen echt uit. 

Dansen, drinken, je gratis laten opmaken én gratis een mini-tattoo laten zetten? Lees snel verder... 

SAVE THE DATE VOOR HET FEEST VAN HET JAAR: GLAMOUR FOREVER 
Kom je met je vriendinnen dansen tussen de modellen en bn'ers in Paradiso Amsterdam? De hoofdact van de avond houden we nog even geheim. Vast een hint: het gaat om een van de grootste artiesten van Nederland. Verder in de line-up: PHALERIEAU en Dio & Geza Weisz. Extra leuk: Je kunt je gratis laten opmaken door visagisten van Yves Saint Laurent Beauté, en wie altijd al een mini-tattoo heeft gewild: deze wordt die avond gratis gezet. De tickets gaan hard, dus klik snel voor meer informatie en spread the wordin je vriendengroep!

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten