We kunnen wel stellen dat het Nederlandse acteer pareltje, Michiel Huisman, het goed voor elkaar heeft in Hollywood. Hij sleept namelijk weer een rol binnen in een internationale film. Huisman zet zijn handtekening onder het contract voor de boekverfilmin

Michiel Huisman sleept weer een grote filmrol binnen

Hij verschijnt samen op het doek met Downton Abbey's Lily James

© Getty Images

We kunnen wel stellen dat Michiel Huisman, het goed voor elkaar heeft in Hollywood. Hij sleept namelijk weer een rol binnen in een internationale film. Huisman zet zijn handtekening onder het contract voor de boekverfilming van The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society

Go Michiel, Go Michiel
De Nederlander heeft al heel wat successen op zijn naam staan: Game of Thrones, The Age of Adaline en Harvey and the Davidsons. En hij verschijnt straks op het witte doek naast niemand minder dan Disney-film Cinderella en Downton Abbey-actrice, Lily James, die de vrouwelijke hoofdrol speelt. 

Het mogelijke nieuwe succes
The Guernsey Literary Potato Peel Pie Society omschrijft het verhaal van een journaliste Juliet Ashton (Lily) die vlak na de Tweede Wereldoorlog besluit te schrijven over een boekenclub die op het Kanaaleiland Guernsey is gevormd gedurende de oorlog. Ze komt in contact met een van de inwoners (Michiel), een boer op het eiland. 

Iets met Harry Potter
De film zal geregisseerd worden door Mike Newell, de regisseur van de Harry Potter-film Harry Potter and the Goblet of Fire. Het boek werd in 2008 geschreven en stond op de nummer één van de New York Times-bestsellerlijst. We moeten nog even wachten voordat we Michiel kunnen bewonderen, de film komt pas uit in 2018. 

Menu
Ads for you!

Hi you!

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Thanks a million!

Sluiten