Toen Elina Bijlsma dinsdagochtend bij haar fiets aankwam, bleek haar achterlicht kapot. Degene die hem per ongeluk stuk gemaakt had, liet een briefje met €20 achter.

Mooi gebaar: student vindt een bijzonder briefje aan haar fiets

Een anonieme afzender liet € 20 achter voor haar kapotte achterlicht

Student Elina Bijlsma wilde op dinsdag haar fiets uit het rek in Zwolle halen, toen ze een plastic zak aan haar fiets ontdekte. Daarin zat een envelop met een geschreven briefje én € 20.

Verrassing
Op het briefje schrijft de anonieme afzender dat haar fiets is gevallen. Hierbij is het achterlicht stukgegaan. Het geld zat erbij ter vergoeding van de reparatiekosten. Elina was zo onder de indruk van dit gebaar, dat ze de brief op Facebook deelde, om de anonieme afzender te bedanken.
Facebook - Elina Bijlsma
Briefje
Op Facebook zien we wat er op de brief staat: “Bij het uit het rek halen van mijn fiets, is deze fiets ook naar beneden gevallen, waardoor het achterlicht op de grond kwam en kapot gevallen is. Mijn excuses hiervoor. Ik hoop dat deze bijdrage voldoende is om het licht weer te repareren.”

Reacties
Elina is niet de enige die het gebaar van de vreemde erg bijzonder vindt. Ondertussen heeft het bericht al 31.000 likes, 9.100 reacties en is het al 18.000 keer gedeeld. En het verhaal heeft een mooie afsluiter. Eline laat onderaan het bericht en in een nieuwe post weten dat de persoon zichzelf bekend heeft gemaakt en ze diegene heeft kunnen bedanken.

Menu
Ads for you!

Hi you!

We zien dat je een adblocker gebruikt, die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Glamour.
Dit vinden wij jammer, want daardoor missen we inkomsten die we hard nodig hebben om jou
de meest awesome content te bieden. Wil je ons helpen? Merk dan onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel! X Glamour!

Sluiten